aktier

Om aktier24.se

plattformen för finansiell kunskap

Vårt mål är att hjälpa dig att utvecklas
till en smartare, säkrare och rikare investerare!

Om aktier24.se

Hur allting började

Initiala tankarna för aktier24.se började en varm julidag 2022 när Sverige stod mer eller mindre stilla, samt nästan alla var på semestern. Vi som älskar utmaningar och hårt arbete blev sugna på att sätta igång ett nytt projekt. Det övergick snabbt från en idé om finansiell kunskap till handling om att köpa domän och sätta upp de tekniska grunderna för portalen.

Boom, och så var vi igång!

Varför aktier24.se?

Med ett ömsesidigt mångårigt intresse, samt erfarenhet av finansiell kunskap så var det en självklarhet vad portalen skulle handla om – ekonomi, närmare bestämd finansiell ekonomi.

Målet med aktier24.se är att informera om-, utbilda inom- och därmed främja finansiell kunskap. Och på så sätt hjälpa dig att bli en smartare, säkrare och rikare investerare.

Money never sleeps, make it work for you” !

"Målet med aktier24.se är att du ska bli en smartare, säkrare och rikare investerare!"

Rule No.1
Never lose money.
Rule No.2
Never forget rule No.1.

- Warren Buffet

På aktier24.se hittar du...

På aktier24.se kan du läsa många intressanta artiklar inom finansvärlden. Vi vill hjälpa dig att vässa din finansiella kunskap så att du blir en bättre och smartare investerare. En perfekt komplement till vår investeringsskola.

Aktieskolanom aktier
Kryptoskolanom krediter
Fastighetsskolanom fastigheter
Kreditskolanom krediter
Fonderskolanom fonder
Ekonomiskolanom ekonomi

Du kan även certifiera dina kunskaper genom att börja investera och spara på de olika investeringsplattformar som våra tillväxtpartners driver. Här kan du välja att investera i aktier, krypto, fastigheter, krediter eller fonder.

Tillgång på aktuell information är en mycket viktig faktor för varje investerare. Vi publicerar aktuellt innehåll frekvent så att du kan hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna från ekonomi- och finansvärlden.

Vill du bli en smartare, säkrare och rikare investerare?

I så fall är du på helt rätt plats!

Undrar du över något?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.