aktier24.se tillväxtpartners

Välkommen till samlingssidan för våra partners investeringsplattformar samt deras otroliga erbjudanden

Investera i aktier, kryptovalutor, fastighetsprojekt, krediter och fonder

Våra tillväxtpartners är investeringsplattformar där du som investerare kan tillämpa din finansiell kunskap. Där får du möjligheten att göra smarta och säkra investeringar som kan leda till att du blir rik eller rikare! Gör du dåliga investeringar kan de leda till förlust, därför är det viktigt att du har bra finansiell kunskap! Du börjar med att registrera ett konto på plattformar som passar bäst din investeringsbenägenhet och strategi. Exempelvis:

  • Avanza och Nordnet lämpar sig bäst för aktiehandel
  • Trijo för handel med kryptovalutor
  • Tessin ger dig chansen att investera i fastigheter
  • SaveLend erbjuder möjligheten att investera i krediter
  • SAVR är en plattform där du kan investera i fonder
  • Sigmastocks erbjuder automatisk spartjänst

Registreringen är kostnadsfri och du kan registrera dig på samtliga investeringsplattformar om du så önskar.

Låt dina pengar jobba för dig så att du kan börja bygga en rikare framtid redan idag!

Avanza

Aktier, fonder, med mera

Nordnet

Aktier, fonder, med mera

Trijo

Kryptovalutor

FundingPartner

Krediter

SaveLend

Krediter

SAVR

Fonder

Sigmastocks

Aktier, fonder

Tessin

Fastigheter

Lysa

Automatisk spartjänst

Aktieinvest

Automatisk spartjänst

Multitude Bank

Banksparkonto

Påmind

Gör dina avtal och abonnemang billigare!

MinKreditkoll SE

Kreditkoll

Money never sleeps, make it work for you!

Vanliga frågor och svar

FAQ's om tillväxtpartners

Du väljer först en partner och klickar på knappen ”gå till erbjudandet” alternativt ”ta del av erbjudandet” eller på annonsbilden, som tar dig då vidare till den aktuella partners hemsida. Där väljer du ”bli kund” eller ”skapa konto” och fyller sedan i uppgifter som efterfrågas. En giltig e-post adress, personnummer, e-legitimation är oftast något av de grundläggande kraven för att kunna öppna ett konto. Processer är oftast rätt så smidiga och i de flesta fallen tar det mindre än 3 minuter att registrera ett nytt konto. För detaljerad information hänvisar vi till respektive partners hemsida.

Nej. Registreringen är kostnadsfri och ingen insättning krävs för att inneha ett konto.

Vi på aktier24.se gör inga rekommendationer. Vår uppgift är att informera om de olika möjligheterna gällande investeringsplattformar för investering av kapitalet. Du bör läsa på ordentligt innan du börjar investera. Vår rekommendation dock är att du registrerar ett konto och bekantar dig med investeringsplattformen innan du börjar investera ditt kapital. En annan rekommendation är att se till att sprida dina risker genom att diversifiera din investeringsportfölj, därför försöker vi informera om ett brett utbud av diverse typer av tillgångar du kan investera i. 

Olika investeringsplattformar har olika regler och villkor. Därför hänvisar vi till respektive investeringsplattforms regler och villkor.

Har du en fråga du skulle vilja ha svar på är du välkommen att kontakta oss via formuläret som du hittar längst ner på den här sidan eller skicka ett mail till [email protected] så svarar vi så gott vi kan! Det kan gälla investeringsplattformar eller vad som helst som är relaterat till investeringar överlag.