aktier

Ovzon får en första SATCOM-as-a-Service order i Spanien

Teknikbolaget Ovzon har fått sin första order på SATCOM-as-a-Service från den spanska partnern Aicox Solutions. Ordern avser en inledande test- och valideringsfas för en krävande kund inom civilförsvarssektorn.

Ordern avser Ovzons SATCOM-as-a-Service Plus, en helt integrerad kommunikationslösning som omfattar satellitbandbredd, Ovzon T6 mobila satellitterminaler, kommersiellt internet, gateway, markbunden anslutning samt 24/7 kundservice och support.

”Vi är mycket nöjda med att ha fått vårt första kontrakt i Spanien. Vi har haft ett nära samarbete med våra utvalda europeiska partners för att visa att Ovzons SATCOM-as-a-Service-lösningar är även ypperligt lämpade för organisationer inom offentlig säkerhet och räddningstjänst”, kommenterar Ovzons vd Per Norén.

Han fortsätter: ”Våra tjänster levererar direkt på behovet av högpresterande, mobil och säker satellitkommunikation som är avgörande för att kritiska uppdrag ska lyckas. Den här ordern är betydelsefull och är ytterligare ett steg som bevisar att vårt aktiva engagemang för att möta Europas snabbt ökande behov av säkra kommunikation lösningar ger resultat.”

Låt dina pengar jobba för dig så att du kan börja bygga en rikare framtid redan idag!

Investera i aktier, kryptovalutor, fastighetsprojekt, krediter och fonder

Våra tillväxtpartners är investeringsplattformar där du som investerare kan tillämpa din finansiell kunskap. Där får du möjligheten att göra smarta och säkra investeringar som kan leda till att du blir rik eller rikare! Gör du dåliga investeringar kan de leda till förlust, därför är det viktigt att du har bra finansiell kunskap! Du börjar med att registrera ett konto på plattformar som passar bäst din investeringsbenägenhet och strategi. Exempelvis:

Registreringen är kostnadsfri och du kan registrera dig på samtliga investeringsplattformar om du så önskar.